2018. december 1., szombat

Karácsonyi csudacuki előke,one size !!!Minden1Ft!!! (7zs) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Köszöntelek az aukciómon!
Használt, de használható bőven, megkímélt , rénszarvas plüssös 
Eme aukció Tárgya a képen/képeken látható ruhanemű Tudni kell, hogy használt ruhák, de megkímélt darabok zömmel, kb 5-10% áruimból amelyik esetleg foltos, bolyhos vagy tán lyukas(ha felmerűl fotózom--DE NEM JELLEMZŐ) Több 100DB 1Ft-s ruha indul a napokban, így érdemes visszanézni!
A ruhákat mosni vasalni kell minden esetben!
Az 1Ft-s kikiáltási ár nem a minőséget, hanem a mennyiséget tükrözi, ezért is kérek mindenkit mérést ne kérjen, mert lehetetlen megtalálnom ennyi ruciból, épp amelyiket méretné. Legjobb tudásom szerint fogom kiírni a méreteket(ahol eltér, ott is jelzem) hogy senkinek ne legyen csalódás.
Minden aukcióm egy időben azaz december 7-n, s 8-n fog zárulni, így kérlek adjatok egy kis időt, maximum 10-n mindenkinek kiküldöm az összesítést. Kizárólag 2 módon tudom küldeni ELŐRE UTALÁS UTÁN a ruhákat(DPD vagy MPL automata) ennek megfelelően küldöm az adatokat, összesítés után.
Kérlek addig ne írjatok-hívjatok, mert nem leszek napra kész : ) Köszönöm, jónézelődést s sikeres liciteket. ---NEKEM CSAK A HELYET FOGLALJÁK, EZÉRT 1FT MINDEN, REMÉLEM SIKERŰL JÓ HELYRE KERÜLNIÜK, OLYAN SZEMÉLYEKHEZ AKIK HASZNÁT TUDJÁK VENNI S ÖRÜLNEK NEKIK. --- ((a karácsonyi hajsza miatt szeretném ha a csomagok maximum december 16-ig elindulnának, így kérek mindenkit tartsa a határidőt ellenkező esetben negatív értékelés mellett a termékeket ujra indítom))
TUDOM!!! Hogy nagyon rosz az értékelési arányom.... de sokáig nem voltam vatera közelben, nem publikus dolgok miatt. Segítsetek javítani az értékelési indexemen, senkinek nem fogok csalódást okozni! KÖSZÖNÖM.
Viszonteladók-nak is, nagyon jól járhatnak ha többet megnyernek akár 1Ft-t. Frissitsd fel ruhakínálatod : )
Köszönöm az eddigi liciteket, bizalmatokat!  
Merj licitálni, nem bánod meg!  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-12-08 20:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése