2021. június 3., csütörtök

KÖTELEZŐ DRÁMÁK RÖVIDEN 9-12. OSZTÁLYOSOKNAK - Jelenlegi ára: 1 776 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
200629
Sándor Ildikó
KÖTELEZŐ DRÁMÁK RÖVIDEN 9-12. OSZTÁLYOSOKNAK
Az irodalomtanulás, a tanuló felkészültsége és tudása nem lehet teljes a kötelező olvasmányok ismerete nélkül. Jelen kötetünk a középiskola négy osztályának drámairodalmi kötelezőit dolgozza fel átgondolt tematika alapján. Célunk, hogy a diákokat átsegítsük a tanulás nehézségein: szeretnénk megkönnyíteni az órakra való felkészülésüket, és a kötelező irodalmak megismerésében kívánunk segítséget nyűjtani.
A könyvesboltok polcain található hasonló könyvekhez képest kötetünk újszerűnek tekinthető, hiszen a tartalom rövid ismertetésén túl megtalálható benne a szereplők bemutatása és jellemzése, valamint a művek elemzése is. A megváltozott érettségi rendszer elvárásaihoz alkalmazkodva szövegértési feladatot is kapcsoltunk az egyes drámai alkotásokhoz. A műből vett jelentős szövegrészletekhez szövegértési kérdéssorokat adunk, hogy a tanuláshoz és az olvasmányok megértéséhez még jobban hozzájáruljunk.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 776 Ft
Az aukció vége: 2021-06-03 13:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése