2018. február 26., hétfő

ProInstrument 140m2 UGATÁSGÁTLÓ ULTRAHANGOS KUTYAUGATÁS GÁTLÓ 2x HANGSZÓRÓ KUTYAUGATÁS ELLEN 3év GAR - Jelenlegi ára: 8

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
3 év garancia ProInstrument 140m2 UGATÁSGÁTLÓ ULTRAHANGOS KUTYAUGATÁS GÁTLÓ KÉSZÜLÉK 2x PIEZO HANGSZÓRÓS SZOMSZÉD KUTYAUGATÁS ELLENI VÉDELEM 3 év GARANCIA ProInstrument Line minőségi készülék, 2db piezó hagszóróval kb 140 m2 területre. Nagyon hatékonyan szünteti meg ha ugat a kutya, vagy a szomszéd kutyája.
Hogyan működik?
Ez a készülék érzékeli a zaj ugató kutyák, bekapcsolja önmagát nagyon magas, kutyákra zavaró ultrahangot bocsát ki. Ez a hang egy olyan nagyfrekvenciás hogy normál körülmények nem hallható az emberi fül számára, de nagyon kényelmetlen kutyák számára. A kutya megtanulja társítani ezt hangot az ugatásáshoz és a legtöbb esetben ő fog tartózkodni teljesen vagy legalábbis csökkenteni fogja
A készülék lejátssza hangok a tartományban 22 kHz-25 kHz-re, a legtöbb kutya érzékeny a frekvenciák körül 23kHz. TANÍTÓ eszköz, nem riasztó.
Beállítások:
Ellentétben a hasonló termékekkel, ez a beltéri és kültéri használatra is alkalmas, időjárásálló. A készüléktest DC9V-os tápellátású, kültéren is használható ( javasolt nedvességtől védve) , a hálózati csatlakozó konnektorba dugható 230V tápegységét viszont víztől óvni kell.
Beállíthatjuk, hogy a készülék, hogy milyen messze van érzékelni a kutyaugatás.
A Test gomb - Ez lehetővé teszi, hogy tesztelje az eszközt. Amikor a készülék teljesen működőképes, akkor ad ki egy hallható hangjelzést az Ön számára.
Hatótáv max 140m2
2db piezó hangszóróval a nagyobb hatékonyság érdekében.
Az eszközt úgy szereljük fel, hogy irányban legyen, ahol a kutya rendszeresen ugat. Ha kerítés van a berendezés és a kutya között, akkor a készüléket vigyük egy kicsit magasabb, úgy, hogy sugároz távol a tetején a kerítés fölött.
Egyéb
• Hangos és ultrahangos frekvencia beállítások
• Audible teszt gomb
• Fali tartó
• Vízálló kültéri használatra is. Nincs szükség fedésre.
• Továbbfejlesztett funkciós ugatás érzékelés funkció válaszol az ugatás helyétől akár 13 méter távolságban is. A mikrofon hallja a kutya ugatását, és aktiválja a két nagy teljesítményű kb 90 db hangsugárzót.
• Hálózati tápegység mellékelve
• Új funkció: A LED-es állapotjelzők
• rendben van a kültéri használatra is egy fedett terasz. Minden tömítés megerősítve, és minden gomb és kapcsoló a vízzáró rekeszben van
A készülék ultrahangot kibocsátó rendszerrel van ellátva, amely két szinten ad ki hangokat, amelyeket az emberi fül nem érzékel, kifejezetten kutyák ellen kifejlesztve.
Optimálisan üzemel körülbelül kb 13 méteres távolságig. ( kb 140m2 )
Működési mechanizmus, az állatok nem sérülnek a készülék hangjaitól, a kutya hamar megtanulja társítani az ultrahangokat azzal , hogy a lefedett területen nem szabad ugatni.
Műszaki adatok:
-kb 140m2 méteres területen használható
-Emberi fül nem érzékeli
-Ultrahangos
-Vízálló kültéri / beltéri kivitel
-220V-240V-os hálózati tápegységgel.
-Be és Kikapcsológomb
-Méretek: kb 16x10cm
"Egy felhasználói vélemény: Ez olyan jól működik, hogy rendeltem egy második egységet. A két szomszédos kutya folyamatosan ugattak, egy Sheba Inu volt, amely furcsa, magasan sikíto hangja. A másik Boxer. Ezek a kutyák most elcsendesednek azon a területről, ahol ezt a készüléket raktam, s elhúzódtak. Áthelyeztem az egységet, így a kutyák nem szoktak hozzá a helyhez. Azt írják, hogy akár 13 méter távolság. Van egy fél hektáros hátsó udvarom, így a szomszédaim is, úgyhogy elrendeltem egy második egységet, hogy az udvar másik sarkába rakhassam. A kutyák ott is ugatnak, de hamarabb megállnak. Nem több mint fél órányi ugatás után jellemzően három rövid ugatás lesz, majd elmozdulnak vagy teljesen leállnak. Rendelkeztem egy 40 dolláros másik típusú egységgel, és nem működött hosszú távon. Ráadásul a 9 voltos akkumulátor gyorsan kiégett. Ez a készülék eddig meglepően jó volt. Hóvihar ment keresztül. Egy szemeteszsákkal fedtem le, és rendben volt. Én egy olyan fához szegeztem, amely a kerítésvonalra néz, és tetejére helyezi a műanyag dobozt, hogy az időjárás leálljon. Csatlakozik egy fali aljzathoz, és rendkívül hosszú akkord található az egységen, így könnyen mozgatható. Leheta, hogy nem minden kutyafajtán dolgozik, de van egy Standard Poodle, Labrador és a Toy Fox Terrier is, ezért teszteltem 5 teljes fajtán, és remekül működik. Úgy tűnik, hogy távol tartja a hülye rágcsálókat is, ami bónusz, mert szinte olyan rossz, mint a kutyák. Van egy teszt üzemmódja, ahol hallja a hangot, de azt követően bekapcsolja a csendre. Hagyom, hogy 24 órakor be van dugva, mert a szomszédok néha jóval elmúlt éjfélkor elhagyják a kutyákat. Van egy kutyaajtójuk, és kijönnek, ahogy kérik. Megmentett a fiatal szomszédokkal való összecsapásból, és az eddigi két év szenvedés után békét és nyugalmat adott nekem"""
Mint minden termék esetében, amelyek befolyásolják az állatok viselkedése, ez vezethet az eltérő eredményeket. Ezért azt javasoljuk, hogy azt is használja a fokozat parancsokat, hogy fokozza a hatást még. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes kutyák gyorsabban megtanulják összevetni a zavaró hangot az ugatáskor, mint mások.
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 8 980 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 14:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése