2018. október 28., vasárnap

Bondhus T-imbuszkulcs hosszú gömbvégű 5 mm @ - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Hosszúszárú 5 mm méretű T nyelű gömbvégű imbuszkulcs - Bondhus
-13164
A T-markolatos imbusz szerszámok gömbfejű változata az 5 mm-es méretű T-imbuszkulcs. Hosszú gömbvégű (gv. ) kivitelével kényelmes és erős megoldás a T-kulcsok között. Hosszított szárának köszönhetően a mélyen fekvő csavarok elérése is könyebb és a gömbvégnek köszönhetően a szerszámmal 25°-os szögben megdöntve is dolgozhatunk.  A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a Bondhus hatszögkulcsok nem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A ProGuard felületkezelés 5x hatékonyabban védi meg a szerszámot a korróziótól szemben más hagyományos felületkezelésnél. A Protanium acélból készült Bondhus imbuszkulcsok legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. A Bondhus T-markolatos szerszámok szimetrikus kialakítása gyorsabb szerszámhasználatot tesz lehetővé és a markolat tömege és mérete a szerszámhoz igazított.  A szerszám vége hegesztett így az soha nem fordulhat el a markolatban. A mártott markolat kényelmes és csúszásbiztos.  Ezek ismeretében kijelenthetjük, hogy a Bondhus a legerősebb T-imbuszkulcs jelenleg a világon.
További elterjedt szerszámnevek:  Gömbvégű imbuszkulcs 5 mm T markolatú, T hatszögkulcs 5 mm gömbvégű, 5 mm T-kulcs hosszú gömbfejű, 5 mm T markolatú imbuszkulcs hosszú gömbvégű, 5 mm T nyelű imbuszkulcs gömbfejű, 5-ös T imbusz gömbvéggel, Gömbvégű T-fogantyús imbusz 5mm, T Imbuszkulcs gömbvégű 5mm, 5mm Ball End Long T-Hex Key, 5 mm Ball End T-Wrench,
A szerszám jellemzői és tulajdonságai:
Anyaga: Protanium acél
Felületkezelés: ProGuard
Forma: T hatszögkulcs
Kivitel: hosszú gömbvégű
Méretezése: metrikus
Méret: 5 mm
Hossz: 246mm
Felhasználási terület:
5mm-es hatszög (imbusz) belső kulcsnyílású csavarok lazítására/meghúzására használatos T formájú, imbusz csavarba illeszthető szerszám. Az 5 mm méretű gömbvégű T-kulcs segítségével a nehezen hozzáférhető helyeken is tudunk dolgozni, mivel a szerszám a függőlegestől megdöntve is használható.  

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése