2020. március 31., kedd

Új! Solanie Quick Fine Enzyme Peeling Hámlasztó gél 30 ml - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

https: //alveolashop. com/hu/solanie-quick-fine-enzyme-peeling-hamlaszto-gel-30-ml-so11200
Garantáltan új, bontatlan csomagolásban.
Fedezd fel a selymesen sima bőrérzet és a tökéletes ápolásra kész bőr érzését a Quck Fine enzim peelinggel. A különleges hámlasztó gél a hámsejtek közötti fehérjekötéseket bontva képes a bőrön található elhalt szarusejtek leválását elősegíteni és a bőrfelszínt megtisztítani. Rendszeres használatával nem csak tiszta egységes bőrfelszínt érhetünk el, hanem a mindennapok során használni kívánt bőrápolók felszívódását és ezáltal hatékonyságát is fokozhatjuk.
Termékjellemzők:
- Elhalt szarusejtek leválásának elősegítése
- Bőrfelszín simítása
- Hatóanyagok felszívódásának fokozása
- 26%-al aktívabb sejtmegújító folyamatok
- 0% parabén
Használat előtt végezzen bőrpróbát a csukló belső felületén! Használat: Vigye fel vékony rétegben a tiszta, nedves arcra a száj- és a szemkörnyék kihagyásával. Vizes kézzel gyengéden masszírozza be a bőrbe, majd a bőr érzékenységétől függően 2-5 perc hatóidő után mossa le bő vízzel, és tonizálja a bőrt. Heti 1-2 alkalommal használja.
Figyelmeztetések: Külsőleges használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Ha szembe kerül, mossa ki bő vízzel! Ne alkalmazza irritált, sérült, napégett bőrfelületen! Használata után közvetlenül kerülje a  napozást! Tárolás: Legfeljebb 25° C-on, fénytől védve. Természetes eredetű összetevői miatt a termék színe változhat, ami azonban a termék minőségét nem befolyásolja.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbi feltételeket!
Minden meghirdetett termékem a kategóriájának megfelelő állapotú. Új, címkés vagy az újjal garantáltan egyenértékű állapot esetén szívesebben használok katalógusképeket (nem bontom meg a csomagolást), de kérésre megteszem.  
Használt cikkek esetében mindig készül kép magáról az áruról is. Törekszem arra, hogy minden sérülést kiemeljek a képeken és a leírásban, de a legjobb szándék ellenére is elkerülheti a figyelmemet egy-egy kisebb hiba.
Magánszemélyként hirdetem a feleslegessé vált, soha nem hordott, kinőtt, megunt... holmikat, így mindenből kizárólag a meghirdetett mennyiség, szín, méret áll rendelkezésemre.
Általában az összeg beérkezése után hetente egyszer (péntek/szombat/hétfő) postázok, de magánszemélyként, lehet olyan elfoglaltságom, ami miatt ez elhúzódik (szabadság, betegség, túlóra... ). Amennyiben a leütött terméknek adott határidőre meg kell érkeznie, kérem, még a leütés előtt jelezze.
Csomagolási költséget nem számítok fel, a csomagolás értéke 50-1200Ft között változik. Mindent igyekszem a lehetőségekhez és a termék tulajdonságaihoz igazodva gondosan csomagolni (talpas vagy buborékos boríték, doboz... ), mindezek ellenére a postázás során sérülhet a csomag. Erre sajnos nincs kihatásom. Amennyiben a termék szállítás közben megsérül, azt a Posta felé igazolni kell és Vaterafutár-os csomagok esetén az áru értékét megtérítik. Ez azonban szigorú bizonyítási eljáráshoz kötött (fényképek, tanúk... ).


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-21 06:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése