2021. február 26., péntek

Retró videókamera VHS Camcorder PANASONIC M10 saját keménykofferjében, tápegységgel - Jelenlegi ára: 12 000 Ft


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
Az eszköz eltett állapotban van. Már jóideje használaton kívül. 2db akksi van hozzá, szerintem mindkettő elhalálozott már. Tápegysége, ami egyúttal a töltője is, megvan. Feszültség előjön róla, de az a kis átalakító vezeték, ami a kamerával összekötné, az hiányzik. Az akkutöltő vezeték az megvan és jó.
Az eszközt tesztelni nem tudtam. Látszólag minden a helyén van és sérülés nyomot nem láttam rajta sehol. Külcsinre a koffer és a készülék is jó állapotú.
Nem tudom, hogy működik-e és egyébként is hiányos, ezért hibásként kínálom gyűjteménybe, vagy alkatrésznek.
Kérem, a fentieket figyelembe venni!
Postázni  Vaterafutárral IGEN!
MPL Csomagautomatába NEM FÉR BELE!
Más futár NEM!
Foxpost NEM!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 10:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése