2021. július 30., péntek

nuskin,NuSkin,pharmanex, (R2 day+night) Friss szavidővel,bontatlan - Jelenlegi ára: 32 990 Ft

Eredeti bontatlan termék, garanciával.    
                  
Ha ismeri a terméket tudja mit kínálok, ha nem ismeri, keressen rá az interneten megéri.         : -)
Színte bármilyen postázás megoldható..
Ön készen áll arra, hogy fiatalnak érezze magát? Hogy átélje a harmonikus szellemi és testi működés kiváltotta szabadságot? Ezzel nincs egyedül. Az este bevett R2 Night segít Önnek felfrissült közérzettel kezdenie a mindennapokat. A reggelente bevett R2 Day a feltöltődéshez és egy új nap kihívásainak legyőzéséhez segíti. Frissüljön és töltődjön fel az R² -tel!
Az R² Day pompás összetevő-keverékkel kecsegtet, melyben helyet kapott a  Cordyceps Sinensis, gránátalma és a Panax Ginseng. A Ginseng három, a korral jellemzően hanyatló vitalitásdimenziót támogat: fokozza a fizikai teljesítőképességet, segít a mentális funkciók és az egészséges szexuális vágy megőrzésében. Az R² Nightban lévő szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot! Megfelelően megválasztott, vegyes étrenddel a szükséges vitaminok és ásványi anyagok bevitele fedezhető.
Kérdésekre szívesen válaszolok és segítek más termékekben is  vatera keretin belül.
A kép csak illusztrácó amit adok bontatlan fóliázott termék .


Jelenlegi ára: 32 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 19:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése