2021. november 27., szombat

Színes Ötletek - Tojásbábok - Jelenlegi ára: 1 016 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
449988
Konczné Szekeres Erika
Színes Ötletek - Tojásbábok
A tojás sokoldalúan felhasználható kézműves alapanyag. Festhető, könnyen ragasztható rá papír, filc, nemez. A formája is megfelelő, és ami a legfontosabb, könnyen beszerezhető. Kötetünkben mi most bemutatjuk, hogy nemcsak húsvétkor lehet vidám figurákat készíteni tojásból, hanem az év bármely napján, bármely alkalomból.
A tojásbábok könnyen elkészíthetők, és utána nemcsak ajándék vagy ajándékkísérő lehet belőlük, például ballagáshoz vagy születésnaphoz, hanem egy-egy mesét is elbábozhatunk velük. Válasszuk ki a kedvenc mesénket, készítsük el a tojásból a szereplőket a gyerekekkel közösen, és kezdődhet a játék. A bábokhoz valódi tojások helyett hungarocell- és préselt papírtojásokat is használhatunk.
A kötetet kiemelten ajánljuk óvodáknak és iskoláknak, mert a tojásbábok könnyen és gyorsan elkészíthetők, kevés alapanyag kell hozzájuk, és a kész bábok kreatívan felhasználhatók. A tojásbábok készítésével felhívhatjuk a gyerekek figyelmét arra is, hogy kézműves foglalkozásokhoz gondoljunk a természetes alapanyagokra is.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 016 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 17:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése