2022. november 3., csütörtök

XBOX ONE - Grid 2 - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Grid 2
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
NÉMET NYELVŰ
XBOX ONE KOMPATIBILIS!!
 
A GRID 2 megmarad az első epizód kiválóan eltalált stílusánál: nem is árkád, ám nem is hiper-realisztikus szimuláció, így az összes autóversenystílust kedvelő gamernek kedveskedik.
A folytatás nagyobb kihívást tartogat: immár nincsenek assist-ok - plusz segítséget általuk nem kapsz, sőt, nehézségi szintet sem állíthatsz. Ám a program mégis mindenki számára könnyedén kezelhető, irányítása kellemes, leegyszerűsített vezetési modellel lett megáldva. Ez az új feature a TrueFeel rendszer.
A második részben már több éra verdáit vezetheted. A játék kezdetén még pl. az 1970-es Mach 1 Mustang vagy BMW E30 M3 vezethető, majd következnek a modernebb autók, a csúcsverdák, mint mondjuk a McLaren MP4-12C, vagy a Pagani Huayra, és a Koenigsegg Agrea R,
A belső nézet eltűnt a folytatásból. A pályák között számos valós helyszín jelenik meg, mint pl. Abu Dhabi, Párizs, Kalifornia valamint Chicago és számos új város,
A program multiplayer kihívásai is változtak: a Single Player-ben elért eredményeket, autókat külön kell többjátékos módban megszerezned.
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 3 240 Ft
Az aukció vége: 2022-11-04 01:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése