2020. augusztus 30., vasárnap

Amerikai clear gel professzionális áttetsző ÉPÍTŐZSELÉ builder gel zselé 50ml AKCIÓS - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Clear Gel áttetsző műkörömépítő zselé 50ml
AKCIÓS - utolsó darabok 
4770Ft helyett az ár 4000Ft
Amerikai alapanyag lengyel csomagolásban. Kiváló minőségű termék, mellyel minőségi, tartós körmöket készíthetsz. Könnyű vele dolgozni, mert szépen terül. Közepes sűrűségű. Próbáld ki és megszereted!  
- Kiváló ár-érték arány
- Profi minőség
- Tartós, erős körmök, 3 hetes lenövés után is
- nem sárgul
- hosszú körmöket is készíthetsz vele, a zselé bírni fogja!
Kötési ideje 36W-os UV lámpában: 3 perc.
Kiszerelés: 50ml-es műanyag tégely 
Céges értékesítés, számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni a meg nem történt adásvételre!
Személyes átvétel / Postázás
Személyes átvétel feltételei:
- minimum 1000Ft-os vásárlás
- pontos érkezés az előzetesen megbeszélt időpontra
- a fizetendő végösszeg pontosan kiszámolva legyen nálad
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya: az Örs vezér terétől villamossal 10 percnyire, a Szent László gimnázium szomszédságában, az Éles sarokhoz közel. Ingyenes parkolási lehetőség van a ház környékén. Hétköznap szerda és péntek 18 órától 20 óráig, és szombaton megbeszélés szerint.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Postázás:
A több darabos megrendeléseket EGYBEN postázom, egy postaköltséggel. A postaköltség mindig a csomag összsúlya és a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint kerül meghatározásra. E-mailben fogok küldeni összesítőt! Elsőbbségi postát is kérhetsz, csak még utalás előtt szólj!
Utalás-posta: A vásárlást követően összesítő e-mailt küldök majd, melyben benne lesz minden, a megrendelt termékek listája, utalási adatok, végösszeg, postaköltség. Kérlek nézd át utalás előtt és csak akkor utalj, ha mindent rendben találsz, mert ez alapján készül majd el a csomagod. Az utalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázok. A csomagfeladás napján értesítő üzenetet fogok küldeni. Néhány e-mail címre (pl.: freemail) nem minden esetben mennek át a leveleim. Amennyiben 3 munkanapon belül nem kapsz tőlem e-mailt kérlek próbáld meg felvenni velem a kapcsolatot.
Utánvétel:
A csomagot előzetes egyeztetést követően utánvéttel adom fel, a feladás másnapján kézbesítik majd. Átvételkor kell fizetni a futárnak. Én a szállítási költséget előre ki kell fizessem a futárnak, ezzel kockázatot vállalva, hiszen ha nem veszed át a csomagod elveszik a pénzem és még egyszer fizetnem kell azért, hogy a posta visszahozza az át nem vett csomagot. Ebben az esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket és negatív értékelést adok! Csak akkor rendeld meg a csomagot, ha ki is tudod fizetni!
A postaköltségek mindig a posta aktuális díjszabása szerint alakulnak!

Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 18:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése