2020. augusztus 28., péntek

Az örök kaszkadőr - Andy Samberg - új - Jelenlegi ára: 490 Ft

Bontatlan, celofános!
Hang (borító alapján): magyar, angol, cseh, lengyel 
Felirat (borító alapján):  magyar, angol,  arab, ivrit, bolgár, cseh, görög,  horvát, izlandi, lengyel, román, szerb, szlovén
Az örök kaszkadőr
(Hot Rod)
Rendező:  Akiva Schaffer
Szereplők:  Andy Samberg, Isla Fisher, Ian McShane
Leírás:
ARod Kimble igazi szeretnivaló lúzer, aki minden kétséget kizáróan a világ legrosszabb kaszkadőre, és talán az egyetlen, aki mutatványait segédmotoros kerékpáron próbálja végrehajtani – több-kevesebb sikerrel
Rod mostohaapja, Frank nem rejti véka alá, hogy nem tartja túl sokra mostohafiát, és még kevésbé értékeli "munkáját". A botcsinálta kaszkadőr számára azonban eljön a pillanat, amikor bizonyíthat: Frank ugyanis lebetegszik, és csak egy drága szívműtét mentheti meg az életét. Bármennyi pofont is kapott eddigi élete során mostohaapjától – konkrét és átvitt értelemben egyaránt -, Rod nem hagyja cserben Franket, hanem megpróbált pénzt szerezni a műtétre, méghozzá egy soha nem látott kaszkadőrmutatvány segítségével: azt tervezi, hogy több ezres publikum előtt ugrat át 15 iskolabuszt egy mopeddel és a bevételből kifizeti az életmentő műtétet.
Az egy cseppet sem érdekli, hogy a fizika törvényei eleve kudarcra ítélik a kísérletet – a hajtóerőt, a sebességet és a lendületet majd pótolja a lelkesedése!
Extrák:
Audiókommentár - Akiva Schaffer, Andy Samberg és Jorma Taccone közreműködésével
Kisfilm - őeim segítsetek
Kimaradt jelenetek - Kimaradt és bővített jelenetek, akár kommentárral is
Bakiparádé -
Kisfilm - Kevin videói
Kisfilm - Puncs és tánc
Előzetes -
Rejtett extra -
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 23:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése